Nieuwe Tenways-modellen bij Erwin Mols Fietsen

Erwin Mols Fietsen aan de Bosscheweg 271 in Tilburg is dealer van Tenways en partner op het gebied van service en demo’s.

In 2021 is middels een crowd- funding het nieuwe fietsmerk Tenways ontstaan. Al snel volgden de verkopen van het eerste model: de succesvolle CGO 600. Ook werd het distributiecentrum geopend op industrieterrein Vossenberg in Tilburg.

Alle (toen nog) via internet te leveren fietsen kwamen bij klachten terecht bij Erwin Mols Fietsen die werd aangesteld als Service-partner. “Niet alleen de fijne fietsen maar ook de prima after-sales en goede service en het contact vanuit Tenways zijn top. Alle op- of aanmerkingen worden direct opgepakt. No nonsens, het moet gewoon goed zijn van Tenways!,” aldus Erwin.

Erwin Mols Fietsen werd daarna ook Tenways demo-center. Vervolgens kwamen klanten vanuit het hele land, België en Duitsland naar Tilburg om deze fiets te zien, te testen en aan te schaffen. Van het een kwam het ander en zo werd Erwin Mols Fietsen de eerste dealer van Tenways met de exclusieve rechten voor Tilburg e.o. Het dealernetwerk werd daarna verder in Nederland uitgerold en inmiddels ook in andere landen.

In augustus werd het tweede model – de CGO 800S – gelanceerd door shorttrackkampioene Suzanne Schulting die ook ambassadrice is voor Tenways. Dit model brak alle verkoopcijfers van de al zo succesvolle CGO 600. In maart van dit jaar is de CGO 600 Pro uitgekomen. Een upgrade van de CGO 600, maar dit model is op een aantal punten verbeterd zoals bijvoorbeeld de zwaardere en uitneembare accu, het verstelbare stuur, metalen spatborden en geïntegreerde verlichting.

De testen en reviews bij onder andere de ANWB, Bright TV en Kieskeurig zijn allemaal lovend. Bij de fietstest in het AD werd de CGO800S als beste getest en bij de laatste test bij Bright TV behaalde de CGO600 Pro zelfs de hoogste score ooit voor E-bikes. Later dit jaar volgen nog de AGO X en de AGO T met midden-motor en ook een bakfiets.

Bijzonder

Wat is er dan zo bijzonder aan de Tenways-fietsen? Allereerst de hele fijne ondersteuning, hier kunnen weinig fietsen aan tippen! Verder het lichte gewicht – de CGO 600 weegt maar 15 kilo -, de zeer goede specificaties en niet te vergeten: de lage aanschafprijs!

Demodagen

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 april zijn er Tenways-demodagen bij Erwin Mols Fietsen met diverse aanbiedingen.